«

vega-strike

Vega Strike

ladda ner future pinball gratis

Simulatorer

2008


Vega Strike rymdsim

Vega Strike

Vega Strike

Vega Strike är en action- och handel-orienterad rymdsimulator med förstapersonsperspektiv. Spelet som är i full 3D har hämtat inspiration från klassiska Wing Commander-serien.

I Vega Strike är det upp till dig att utforska ett stort, öppet universum. Du startar spelet i ett Wayfinder lastskepp. Resten är upp till dig. (det finns en kampanj i spelet för den som vill börja där). För att vara framgångsrik och överleva måste du tjäna pengar som gör det möjligt att köpa nya skepp, vilket i sin tur gör att du kan ta på dig farligare och svårare uppdrag. Den ekonomiska modellen består av handel, strid och utforskande Рalla tre ger profit. Universumet består av olika fraktioner som du själv väljer hållning till. Negativa relationer kan uppstå om du attackerar och förstör en given fraktions skepp, men samtidigt vara positivt i relationerna med fraktionens fiender. Handel med spelvalutan går att utföra i praktiken överallt och med vem som helst genom att köpa eller sälja fraktvaror eller objekt med värder.

Olika uppdrag accepteras fr√•n ”Mission Computer” men √§ven i m√∂ten med folk p√• lokala barer p√• rymdstationer och planeter. Bland uppdragen hittar vi transporter, patrullering, r√§ddningsuppdrag etc. F√∂r att f√§rdas snabbt mellan paneter/rymdstationer i samma solsystem av√§nds SPEC-systemet som multiplicerar hastigheten i ditt rymdskepps motor. F√∂r att f√§rdas mellan solsystem m√•ste du √•ka till en sk ”jump point”, men √§ven bygga en ”jump drive” i f√∂rv√§g. Open-source.

Vega Strike Wiki med manual och diverse övrig information hittar du här.

Windows / Mac / Linux
Ca 500 MB

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (12 röster, medel: 3,75 av 5)

Ladda ner Vega Strike gratis här

«