«

hitchhikers-guide-to-the-galaxy-remake-spel

The Hitchhiker´s Guide To The Galaxy Remake

Ă„ventyr

2010


ladda ner The Hitchhiker´s Guide To The Galaxy Remake gratis

ladda ner The Hitchhiker´s Guide To The Galaxy Remake gratis

ladda ner The Hitchhiker´s Guide To The Galaxy Remake gratis

The Hitchhiker´s Guide To The Galaxy Remake är baserat på spelet med samma namn från 1984. Originalspelet utvecklades i samarbete med Douglas Adams (författare till romanen The Hitchhiker´s Guide to the Galaxy) och var helt ett textbaserat äventyr, men utvecklarna har här omvandlat spelet till ett peka-och-klicka äventyr med en hög interaktiv nivå.

Historien börjar nĂĄgonstans i UK. Huvudpersonen Arthur Dent vaknar ur sin slummer med en rätt ordentlig huvudvärk efter en kväll ute pĂĄ stan. Detta med ett nästan outhärdligt behov av te blir plötsligt endast mindre distraktioner, när Arthur märker att det stĂĄr en bulldozer utanför hans hus just i färd med att riva det. Samtidigt dyker hans bästa vän Ford Prefect upp och börjar preparera Arthur för att lifta med ”the spacefaring vogon construction crew” som av en händelse inom nĂĄgra minuter kommer att förgöra världen. Klart är, som berättaren poängterar, att detta kommer att bli den värsta dagen i Arthurs liv.

Alla dessa händelser är ett förspel till en samling komplett slumpmässiga och komiska äventyr genom galaxen. Arthur oftast står oftast i fokus, men du får även spela korta avsnitt som Ford, som Arthurs blivande flickvän Trillian och som galaxens president Zaphod Beeblebrox. Spelet är löst baserat på första romanen i serien The Hitchhiker´s Guide to the Galaxy. Spelet har två svårighetsgrader.

Windows
30 MB

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (3 röster, medel: 2,67 av 5)

Ladda ner The Hitchhiker´s Guide To The Galaxy gratis här

«