«

ara fell 2k3 gratis rpg

Ara Fell 2k3

RPG

2007


Ara Fell 2k3 ladda ner gratis

ladda ner Ara Fell 2k3

ladda ner Ara Fell 2k3 gratis

Ara Fell 2k3 är en freeware RPG med traditionellt utseende och gameplay. Enligt upphovsmakaren ligger spelets fokus på estetik och atmosfär, men även i gameplay och story. Du spelar huvudkaraktären Lita LeCotta, en liten och temperamentsfull flicka som är en mycket skicklig bågskytt. Hennes vän Adrian har hittat en mystisk ring och Lisa kan inte motstå frestelen att själv bära den. Denna ring visar sig ge Lisa enorma krafter och hon blir snart indragen i ett äventyr bland vampyrer, människor och alver då hon axlar manteln för att bekämpa de onda krafterna som förtrycker hennes hemland.

I den generella menyn har tillgång till en världskarta, Litas journal och en uppdragslogg. Från den generella menyn kommer du till huvudmenyn där du kan se och använda dina föremål, utrusta dina karaktärer och se deras specialförmågor, status etc. I menyn ser du även Litas förmågor Рbland annat kan hon simma, krypa, hoppa, spränga bomber och förvandla sig till en fågel som kan flyga till vissa speciella platser.

Förutom olika monster och bossar att strida mot innehåller spelet många pussel som du måste lösa för att kunna fortsätta. Striderna utförs i realtid där kvickt agerande är ett måste för att vinna. Nästan alla karaktärer har avstånds- och närstridsvapen. När du besegrar en boss vinner du en sten som du kan använda för att uppgradera en av dina karaktärers vapen.

Ara Fell 2k3 kan endast spelas med tangentbordet, du lär dig enkelt kontrollerna med en inbyggd tutorial.

Windows 98 och framåt
39 MB

1 stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (2 röster, medel: 3,50 av 5)

Ladda ner Ara Fell 2k3 gratis här

«